VELIKA TRAGEDIJA - IZGUBILI SU BEBU: Voditelj Srđan Predojević i njegova supruga pretrpeli OGROMAN GUBITAK

"Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo."

Voditelj Srđan Predojević je godinama u medijima, gledali smo ga na mnogim televizijama, a pre nekoliko meseci bio je u centru pažnje nakon što je dobio otkaz na TV Prva.

On malo priča o svom privatnom životu, iako je često prisutan u medijima, ali je javnosti jedino poznato da je oženjen. On i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece – Stefana i Sofiju.

2012. godine izgubili su bebu. Zbog teške emotivne situacije, Predojević je jednom prilikom samo potvrdio tu vest, ali nije želeo opširno o tome da govori.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala- rekao je tada Srđan za domaće medije, a preneo Informer.

Podsetimo, Mirjana je pravnica po zanimanju, godinu dana je mlađa od voditelja, a iako su dugi niz godina zajedno, par je tek 2014. odluči i da se venča.

Sudbonosno "da" izgovorili su u Parizu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji