DARKA LAZIĆA SPASAO KOKAIN? Da nije bio drogiran, sigurno bi poginuo

Darka Lazića je od sigurne pogibije, verovali ili ne, spasao kokain koji je neposredno pre teške nesreće konzumirao

Naime, lekari su objasnili da je kokain supstanca koja podiže adrenalin u organizmu i samim tim Darko je uspeo da se izbori i preživi. Imao je više snage u sebi i samo zahvaljujući tome nije podlegao povredama!

 

Međutim, to je svakako mač sa dve oštrice jer Darko sada prolazi kroz apstinencijalnu krizu koja je jeziva, posebno u njegovom slučaju budući da se oporavlja od teških povreda.

 

 

- Zvuči bizarno, ali Darku je kokain, negde zaista pomogao da preživi, ali mu sada stvara meopisive probleme. On je dugo zavisnik i zato sada trpi krize, čak mu ni sedativi ne pomažu jer ne deluju kao na osobe koje nisu nikad konzumirale narkotike - započinje izvor i nastavlja:

- U trenucima jake krize Darko je strašno uznemiren, vrti se po krevetu i sam sebe ugrožava, pa su lekari prinuđeni da ga vezuju. On je prilikom udesa polomio i rebra koja sada treba da zarastaju. a to je otežano ikoliko je on nemiran. Zato je uglavnom vezan u krevetu. Mnogo mu je teško, a tek ga čeka dug i neizvestan oporavak. Nervozan je, trese se zbog krize, vrti se po krevetu i samim tim rebra mu povređuju pluća pa dolazi do unutrašnjeg krvarenja - objašnjava izvor i nastavlja:

 

- Jako je teška celokupna situacija, a najteže je njegovim roditeljima, bivšoj ženi Ani koja sve to mora da krije od ćerkice, zatim verenici Marini. Mnogo su svi zabrinuti i nemoćni da sada bilo šta učine. Ne znaju jadni ljudi šta ih je snašlo. Obilaze ga redovno i mole se Bogu da sve prođe kako treba, ali moraju biti strpljivi pošto je oporavak idalje neizvestan, a dečko je na velikim mukama, kao i lekari koji daju sve od sebe da mu pomognu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji