RAZLOG RASPADA KRAJIŠKOG DUETA ŽARE I GOCI: Ženska prokletinja na njih bacila crnu magiju. Kada je ta Svetlana nestala, dalje nisu mogli zajedno

Doajeni narodne muzike u kojoj dominira krajiški melos i koji su nadaleko čuveni po pravljenju nezaboravne atmosfere na slavljima i svetkovinama, raskantali su svoju poslovnu saradnju u julu 2014. godine.

Tada su kratko putem fejsbuk stranice obavestili svoju publiku da otkazuju sve zakazane zajedničke nastupe tokom avgusta i da će Goci Ristić nastaviti svoju solo karijeru bez Žareta. Navodno, grupa se razišla zbog loših odnosa i ne slaganja, ali šta je zapravo prava istina o raspadu najpopularnije krajiške grupe?

Goci Ristić se javno izjašnjavao kako ne želi da peva sa Žaretom Đukićem, zbog osnovnih neslaganja u shvatanju poslovnih poduhvata, te je odlučio da sam gradi karijeru.  

Ekstremno popularni duet nove krajiške pesme, Žare i Goci, poznat i kao „Krajiški Rolingstonsi“, po nekima se raspao, zbog upuštanja Gocija Ristića u saradnju sa političkim strankama. Naime, u nekoliko navrata, Goci je našao svoje mesto u predizbornim skupovima. Priččalo se o raznim aferama, upliranju  u pojedine građevinske poduhvate za koje su trebale dozvole preko veze i ostalo. Ništa nije dokazano, ali se dugo mislilo kako je ovo pravi razlog rapsada popularne grupe među Krajišnicima. 

Da li je znameniti Krajišnik Goci plaćen za svoje nastupe tokom predizbornih skupova? Tezgaroši i muzikanti retko pevaju besplatno, to je činjenica. 

Međutim, posle toliko dugo vremena pojavila se možda i realnija priča o raspadu čuvenog dueta. Naime, u sve je upletena jedna Svetlana, tako da je žena jedini krivac za raspad grupe. Kako nam govore osobe bliske Gociju i Žaretu, Svetlana je prvo zavela Žareta, međutim vrlo brzo je pronašla svoje mesto i u Gocijevom krevetu. Najveći problem je bio što su obojica bili oženjeni u tom momentu. Došlo je do krajnje čudne situacije, preko koje se nije moglo preći. Jednostavno, samo je žena mogla da poremeti ovakvo jako prijateljstvo, kakvo je bilo između Žareta i Gocija.

Kruže priče po kojima se Svetlana navodno bavila crnom magijom i da je začarala Gocija i Žareta, zaludela njihove glave, a dok su se oni osvestili bilo je kasno.

Pre dve godine se pojavila vest o velikom povratku Žareta i Gocija, da će imati nekoliko nastupa i da će izdati još jedan album. Od svega toga nije bilo ništa. Krajišnici i dalje žale što ne mogu da slušaju ovaj savršen duet, koji ih podseća na kraj gde su odrasli, proveli detinjstvo i odakle ih je rat odvukao u daljinu. 

Krajiška muzika nikada neće biti ista bez dueta Žare i Goci. 

Naravno, odmah posle skandala, Svetlana je pobegla i nestala. Ni Žare, ni Goci je više nikada nisu videli. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji