DUŠKO TOŠIĆ ZANEMEO: Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem!

Pevačica Jelena Karleuša i biznismen Bojan Karić zakleli se na večnu ljubav pred Bogom 23. 9. 2004, ubrzo posle toga su se razišli, a još uvek, ni posle 14 godina, nisu tražili da ih Crkva razvede

Nekadašnji supružnici, čije je venčanje u medijima proglašeno za svadbu veka, proveli su u zajednici samo četiri meseca, posle čega su se razveli. 

Međutim, oni su samo poništili građanski brak, ali do današnjeg dana ni pevačica ni sin Sretena Karića nisu podneli molbu da se raskine i njihov crkveni brak.

Jelena i Bojan su krenuli svako svojim putem i oboje su ubrzo uplovili u nove brakove. Bojan se 2007. godine oženio Mašom Karić, s kojom ima blizance, dok se JK godinu dana kasnije udala za fudbalera Duška Tošića, kome je rodila dve ćerke. I jedan i drugi par se nikad nisu venčali u crkvi, već su se na večnu ljubav zakleli samo pred matičarem.

Sveštenik Stanko Trajković, koji je venčao Jelenu i Bojana u crkvi nije bio raspoložen za razgovor: "Za to morate kontaktirati ili s Bojanom ili s Jelenom. Ja sam ih venčao, ali me posle toga nikada više nisu pozvali. Kad se budu javili, svakako će morati da pošalju molbu za razvod"

Da bi se crkveni brak poništio, mora da se utvrdi krivac. Supružnici podnose molbu svešteniku koji ih je venčao, tj. Crkvi, koja se zatim prosleđuje crkvenom saboru, koji donosi rešenje o razvodu. „Krivac“ za eventualni novi crkveni brak mora dobiti dozvolu crkvenih organa, dok druga strana automatski dobija blagoslov za naredni pokušaj.

Jelenino i Bojanovo venčanje bilo je u to vreme tema broj jedan u tabloidima. Pričalo se da je za gala proslavu u vili „Jelena“ potrošeno 100.000 evra, a među 300 zvanica našli su se ugledni biznismeni, političari i estradna elita. Njihov brak okončan je početkom marta 2005. godine, navodno zbog pevačicine preljube. Kako su tada preneli mediji, biznismen je suprugu uhvatio s njihovim telohraniteljem. Postoji cela jedna legenda o toj preljubi. Naime, priča se da je Bogoljub Karić platio svom čoveku telohranitelju da ponudi zeleno svetlo njegovoj snajci Jeleni. Kada je Jelena upala u zamku, doveo je svog bratanca Bojana da se lično svojim očima uveri u preljubu njegove supruge. 

Jelena Karleuša i dalje je u braku s Bojanom Karićem, za koga se udala 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji