TROŠE NAŠE PARE DA ČUVAJU LEZBAČE: Premijerka je morala da izvede devojku sa telohraniteljima u pozorište, a mogli su ostanu kući gledaju ljubavnu dramu

Sinoć je premijerka države Ana Brnabić odlučila da poseti premijeru novog pozorišnog komada Branislava Nušića, a neposredno posle klečanja ispred grobnice Olivera Ivanovića. Naravno, u pozorište se ne ide sam, već u pratnji, a premijerka države je odlučila da sa sobom povede svoju devojku sa kojom i živi. 

Sve bi bilo normalno, da ovaj lezbejski ljubavni par nije praćen od strane telohranitelja i specijalnog odreda policije Kobra. Njihove aktivnosti se sponzorišu iz budžeta Republike Srbije, što bi značilo da narod Srbije plaća radne sate telohraniteljima dok prate Anu Brnabić i njenu devojku u poseti pozorištu. To znači da telohranitelji prate devojku Ane Brnabić i kada ide do pošte, Maksija, na posao, svuda gde krene izvan njihovog stana. 

Čime je zaslužila da je prate specijalne jedinice Kobri? 

Zaslužna građanka, jer zadovoljava našu premijerku. Valjda je to neka zdrava logika koja treba da stoji prisutna u Srbiji, jer drugo objašnjenje jednostavno ne postoji.

A znate li koliko košta da specijalne jedinice obezbeđuju dve osobe? Vaša godišnja plata ne može pokriti njihove nedeljne troškove. 

Zato, kao što se po Srbiji često moglo čuti, svoje perverzije sačuvajte među četiri zida. Narod Srbije to ne mora da plaća. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji