OTELA BRATA TVOG DEČKA FILIPA: Nakon prozivki JK Prija sklonila sliku s Cecom, a onda i odgovorila Jeci! I poklopila je opasno!

Pevačica Aleksandra Prijović objavila je fotografiju sa Cecom Ražnatović ispod koje se pojavio komentar Jelene Karleuše.

"Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš", napisala je Karleuša.

Nakon što je Jelena poslala takvu ispod njene slike, Aleksandra je rešila da joj odgovori.

"Prvenstveno želim da moj Instagram profil bude mesto na kojem se širi pozitivna energija. Jos jednom sve najlepše dragi moji, da ste mi zivi i zdravi, pozitivni, uspešni i srećni. Volim vas i ljubim", napisala je Aleksandra ispod slike. 

Inače Aleksandra je sklonila sa svog profila sliku sa Cecom nakon Jeleninog, a onda je ponovo vratila.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji