ANABELA UZVRATILA AJS NIGRUTINU: Ti si samo iskompleksirani mladić iz Koteža. Marinkova Bara je za tebe centar Beograda!

Anabela Atijas se našla uvređenom zbog komentara Ajs Nigrutina na rijaliti vezu Slobe i Lune. 

Naime, Ajs Nigrutin je izjavio da ga ta veza iritira i da se nešto slično može platiti u Marinkovoj bari. 

Takav komentar je izazvao pozitivne reakcije u narodu, pa su svi komentarisali kako je Ajs Nigrutin pogodio tačno u metu. Posle svega, javila se i Anabela Atijas koja je imala dosta toga da kaže Ajs Nigrutinu: 

"Ko je taj dečko, izgubio je u svom rijalitiju, pa sad ljubomoriše okolo, priča da ga zovu u svaki rijaliti, ali ko bi njega želeo u programu? Kome bi takva ličnost bila zanimljiva?", oštro reaguje Anabela i nastavlja: "Takav kakav je, nikada ne bi ni mogao biti u nekoj vezi u rijalitiju jer nema tu samokontrolu kakvu ima npr Luna. Taj njegov polusvet iz Koteža može da misli o tome šta želi. Oni nisu bitni. Cela Srbija podržava moju Lunu i Slobu".

Da podsetimo, Ajs Nigrutin je učesnik rijalitija Veliki brat, gde je u finalu izgubio od anonimne crnogorke kojoj je stric kupio SMS pobedu. 

"Naravno, podsetiću Ajs Nigrutina da i u Marinkovoj bari živi pošten svet koji treba da se poštuje. On ovakvom izjavom je uvredio celu Marinkovu baru. Rekao je da su sve žene odatle tamo neke profuknjače ili šta već", kao što smo i navikli od Anabele, oštro brani svoju ćerku i uzvraća udarac veoma jako: "Neka se zapita samo šta takvim izjavama čini sebi. Treba da je profesionalac na estradi, ali on to nikada neće biti".

Za komentar je upitan i Gagi Đogani: "Čudno mi je od Ajd Nigrutina da je izjavio tako nešto, znam ga kao finog mladića. Uglavnom, svako ima svoje pravo da misli šta želi. Moju Lunu voli ostatak Srbije. Njemu se možda to ne sviđa, njegova stvar".

Ljubavni trougao između Slobe, Lune i Kije možete pratiti svakodnevno u okviru rijaliti programa Zadruga, koji se prikazuje na televiziji Pink. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji