ZVEZDA GRANDA PREŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU; Na licu mesta samo smrskan automobil! (FOTO)

"Grandova" zvezda i bivši učesnik "Farme" doživeo je saobraćajnu nesreću u noći između subote i nedelje vraćajući se sa svirke.

Pevač je, kako saznajemo, bio sam u kolima i vraćajući se sa svirke od preteranog umora je zaspao.

U jednom momentu je sleteo sa puta i udario u bankinu!

 

Šta je poslednje što je okačio na FB pre nesreće?!!

Na svu sreću, mladi pevač, prošao je samo sa manjim povredima, i nije životno ugrožen, a ekipa hitne pomoći brzo je pristigla na mesto udesa, pa nije došlo do komplikacija.

 

A izgleda da ga je i lov na fazane dodatno umorio nakon svirke..

Pevač i učesnik "Farme"  Slobodan Đurković bio je nedostupan za komentar, a informaciju nam je potvrdila njegova supruga Miljana.

 

- Tačno je to što ste čuli. Sloba je imao saobraćajnu nesreću, ali je dobro. Sada spava. To je sve što mogu da vam kažem sada, ja sam sa bebom - rekla nam je Miljana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji