OD RUŽNOG PAČETA DO SEKS BOMBE: Ovako je Rada Manojlović postala lepotica! (VIDEO)

Rada Manojlović je jedna od najtraženijhih pevačica u Srbiji, i jedna od najuspešnijih "Zvezda Granda" iako nije odnela pobedu 2007. godine, kada je prvo mesto osvojio Dušan Svilar.

Za veliki uspeh u karijeri može da zahvali svom moćnom glasu, dok se izgled pevačice drastično promenio od kako je počela za radi za "Grand produkciju", gde je dobila savete o imidžu od Lepe Brene.

Rada je, inače, dva puta učestvovala na ovom takmičenju, a prvi put (2004. godine) nije uspela dobro da se plasira, dok se tri godine kasnije vinula u zvezde. Kada pogledamo kako je izgledala u periodu pre takmičenja, nije mnogo marila za stajling, iako ne možemo da osporimo da je i tada imala zgodne noge.

Ipak, kada je reč o njenom licu i frizuri, stvari su potpuno drugačije.

Pogledajte i poslušajte kako su izgledali Radini nastupi pre "Granda", na nastupu pevača amatera u Svilajncu 2004. godine:

A evo i kako je izgledala na prvoj audiciji:

Na drugoj audiciji za popularno muzičko takmičenje Rada je oduvala žiri svojom interpretacijom Cecine pesme "Lepi grome moj", ali, reklo bi se, ne i svojim stajlingom. Pogledajte kako je to izgledalo.

Već tokom takmičenja 2007. godine, Rada je pokušala da radi na svom stajlingu, ali, čini se bez velike pomoći stručnjaka. Evo kako je izgledala tada:

A evo kako su je tada komentarisali političari:

Međutim, po završetku takmičenja Rada je počela intenzivno da radi na svom imidžu, a imala je i vrsnog savetodavca - Lepu Brenu. Frizura je prva bila na udaru i nije se plašila da eksperimentiše.

Naravno, njenoj popularnosti tada je drastično pomogla i veza sa kolegom Milanom Stankovićem, koji se donekle istakao upravo zbog svog imidža.

Već 2009. godine mlada pevačica je dobila nove zube, a to je drastično promenilo izgled njenog lica, posebno jer se često smeje. Uz to je i njena kosa dobila pramenovi, tačnije tamna boja koju je do tada "furala" postala je deo prošlosti...

Posle ugrađivanja veštačkih zuba, Rada se od "ružnog pačeta pretvorila u pravog labuda", a njen stajling je i dalje išao uzlaznom putanjom... Tada je uradila samo gornje zube, dok je ostatak zamenila tri godine kasnije.

Još od početka karijere, osim zbog zuba, zamerali su joj i na izgledu nosa, kao i grudi, pa je Rada čak i komentarisala da bi se možda operisala, ali je kasnije demantovala sve navode o plastičnim intervencijama.

Međutim, sve su češće tvrdnje da je pevačica imala estetsku intervenciju na nosu, ali ona to nikada nije priznala.

Moguće da je u međuvremenu naučila da se šminka tako da sakrije sve nedostatke, pa zli jezici tvrde da se operisala. Uglavnom, evo kako Rada izgleda poslednjih par godina:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji