STAVILA SILIKONE: Rada Manojlović opet povećala usne (FOTO)

Mnogi fanovi su se šokirali i zamolili je da izvadi silikone, ukoliko je posetila neku kliniku za plastičnu hirurgiju, ali odgovor još uvek nisu dobili.

Rada Manojlović je nekoliko puta isticala da je zadovoljna svojim izgledom, te da ne bi ništa menjala na sebi. Zato su i iznenadile slike koje su se nedavno pojavile, a na kojima pevačica ima bar dva broja veće usne.

Mnogi fanovi su se šokirali i zamolili je da izvadi silikone, ukoliko je posetila neku kliniku za plastičnu hirurgiju, ali odgovor još uvek nisu dobili.

Pogledajte slike na kojima je očigledno da su usta veća, e sad, da li je u pitanju moć šminke i transformacije, ili su zaista umešane ruke stručnjaka, saznaćemo uskoro od Rade.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji