VREĐALI JE: Tamaru Đurić su nekada nazivali nakazom, pogledajte i zašto

Tamara Đurić, klaberka i atraktivna učesnica rijalitija "Farma" nekada je izgledala potpuno drugačije.

Naime, imala je kratku kosu i dečački izgled zbog čega je trpela i razna vređanja. Danas, nakon nekoliko estetskih intervencija, odnosno povećanja grudi i usana izgleda potpuno drugačije i ponosna je na svoj izgled.

"Kada sam imala kratku kosu izgledala sam dosta drugačije i gotovo neprepoznatljivo u odnosu na današnju devojku koju vidite. Prozvali su me da izgledam kao nakaza, ali mene to nije vređalo. Meni je najvažnije da sam ja zadovoljna i nikada se ne obazirem šta mi drugi govore", rekla je Đurićeva.

Njen partner, bogati biznismen koji je od nje stariji dvadesetak godina je podržava u svemu.

"Pa šta ako ima silikone, kakve to veze ima?! Pa kad će lepo da izgleda ako neće sada", rekao je on i dodao da iako je dosta stariji od nje, razume u potpunosti.

Šta kažete, kako vam se sviđa Tamara sa kratkom kosom?

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji