IMAO JE NAJVEĆU DUŠU U GRANDU: Njegovu pesmu su svi ISMEJALI, sklonio se sa scene, a danas EVO GDE JE NESTAO COBE

Mnogi smatraju da je treća sezona popularnog muzičkog takmičenja  “Zvezda Granda” bila ujedno i najuspešnija.

U ovoj sezoni pojavila su se imena pevača kao što su Rada Manojlović, Katarina Živković i Milan Stanković.

Iako je u toj sezoni pobedu odneo Dušan Svilar, publiku su osvojili i pevači poput Nemanja Stevanovića i Slobodan Batjarević Cobe.

Cobe je upamćen kao momak čiste duše koji je osim dobrog glasa, pokazao i da je dobar i pažljiv prema svojoj porodici.

Posle završetka treće sezone, Cobe je snimio pesmu „Karmin od vanile“ koja je postala veliki hit, ali pesma koju je za njega napisao Dragan Kojić Keba “Gel, gel kupujem” donela mu je tolike probleme da je razmišljao da zauvek napusti estradu.

Cobe trenutno uživa u ljubavi sa suprugom Anom s kojom ima dvoje dece Slađanu i Nebojšu.

 – Posle “Farme 3” sam dobio pesmu koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao.

– On je hteo da mi učini i ne sluteći da će pema “Gel, gel kupujem” doživeti neuspeh. Toliko sam negativnih komentara dobio na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pesme slegne, da se zaboravi”, rekao je Cobe nedavno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji