POBEDNIK ZVEZDA GRANDA IMAO SAOBRAĆAJKU: Haris Berković jedva preživeo udes ispred kuće

Haris Berković, osim pobede u takmičenju „Zvezde Granda“, slavi i svoj drugi rođendan. Naime, pevač je pre desetak godina doživeo težak udes iz kog je jedva ostao živ.

Harisa je u osnovnoj školi udario automobil, a on i dan-danas nosi traume zbog toga.- To je bilo najgore životno iskustvo koje sam imao. I dan-danas se sećam tog dana kao da je juče bio. Nesreća se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače - priseća se zvezda „Grana“ i nastavlja:

- U nesvesnom stanju su me prebacili u bolnicu i tamo su se borili za moj život. To leto nikad neću zaboraviti. Mislim da mi je ta nesreća na neki način promenila život. Često se setim toga i mislim da treba da živimo svaki dan kao da je poslednji. Nikad se ne zna šta može da se dogodi, niko ne zna šta mu sutra donosi - završava Haris.Njegova mama Amra, koja mu je tokom takmičenja bila najveća podrška, sa suzama u očima se seća tog dana:

- Bila sam u šoku kada se to dogodilo. Ne znam kako sam preživela taj dan. Srećom, bog nas je pogledao i sve se završilo kako treba. Moj Haris je danas srećan i ja sam najponosnija majka na svetu - kaže Amra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji