OVDE ŽIVI ĐANI: Sve pršti, seva, sija, a sa zida gleda Patrijarh Pavle (FOTO)

Folker Radiša Trajković poznatiji kao Đani, jedan je od najtraženijih pevača u dijaspori, ali i kod nas.

 

Puni diskoteke i kafane gde god se pojavi, pa nas ne čudi to što ima kuću na kojoj mu mogu pozavideti mnogi stanovnici Srbije.

Dobio krevet gospodin Srećko???

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Luksuzna kuća, sa mnogo detalja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uglavnom preovladava mermer i drvo, a Đani i njegova supruga Slađana su se trudili da ubace i dosta detalja koji bi oplemenili njihov životni prostor.

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Osim što su vodili računa da se oni osećaju prijatno u domu, nisu zapostavili ni njihovog kućnog ljubimca, kojem su kupili krevet. I to ni manje ni više nego bračni.

Kao pravi domaćini i velika porodica, omiljeno mesto za okupljanje Trajkovića je i trpezarija.

XXL Familija❤️❤️❤️

A post shared by Djani (@djanimusic) on

A, posebno se vodi računa da ona bude domaćinska kada je i njihva slava. Tada je trpeza obimna, a gosti odu punog stomaka.

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Đani je već nekoliko puta govorio da je veliki poštovalac vere, a u njegovoj kući mogu se primetiti brojne ikone, ali i posebno mesto u domu ima i portret patrijarha Pavla.

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Đani je i opremanjem kuće uneo svoj prepoznatljiv stil u kojima ima dosta i firmiranih detalja.

A post shared by Djani (@djanimusic) on

A post shared by Djani (@djanimusic) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji