MILAN STANKOVIĆ SE ISPRSKO PO GRANDU: Iz čistog mira isprozivao Karleušu. Popović ga tuži zbog krađe!

Iako su u prošlosti bili na korak od toga da snime duet, ali je u posljednjem momentu umjesto Milana Stankovića Mirza Hamzić otpjevao muške vokale u pjesmi "Insomnija" Jelene Karleuše, čini se da nekadašnji "plavi čuperak" više nema tako lijepo mišljenje o svojoj koleginici.

Naime, gostujući u emisiji "Glamur", na zahtjev voditeljke šta bi lepo poželeo svim gledaocima, Milan je imao podrugljiv komentar na račun pjevačice iz čista mira.

"Neću poželjeti... Neću da se glupiram kao Karleuša pa da poželim sad nešto kao...", ostao je nedorečen Milan, a zatim dodao da gledaocima želi sve najbolje.

I tako, na estradi je uvek zabavno.

Pop zvezda Jelena Karleuša otkriva da ne može više da ima dece, te zato neće svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću ispuniti najveću životnu želju - da dobije sina!

Pevačica, koja u javnosti uvek izgleda snažno i moćno, priznala je u intervjuu za "Informer" da je privatno veoma krhka i ranjiva, te da joj problemi sa zdravljem ne dozvoljavaju da proširi porodicu.

* Da li se Duško miri s tim da mu nećeš roditi treće dete, odnosno sina?
- Duško prvo mora da shvati da je veliko pitanje da li bismo treći put dobili sina. Verovatno bih opet rodila devojčicu. Kada razgovaramo o tome, ja mu sve to kažem i na taj način ga odgovaram od ideje da pravimo treću bebu. Mada ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu ćerku.

* Šta vas sprečava da radite na tome?
- Ja sam zdravstveno loše i zbog toga ne bih više mogla da imam decu. Imala sam već tri carska reza: dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća, odnosno sam porođaj sada je veoma opasan za mene.

* Na sreću, već si majka dve divne devojčice. Atina i Nika ne oskudevaju ni u čemu. Plašiš li se da će postati bahate?
- Vrlo sam stroga, a Duško je taj koji im sve dozvoljava. Nisu bahate, iako imaju sve što požele. Moja deca raspremaju za sobom, ne ostavljaju smeće, kažu i "dobar dan", i "hvala", "izvini", "doviđenja", "prijatno", persiraju starijima. Njih dve idu u devet sati uveče na kupanje i u krevet. One ne znaju ko su javne ličnosti u Srbiji, skoro pa i da ne znaju koliko su im mama i tata poznati. Ne opterećujemo ih svojim poslovima. Totalno su zaštićene, ali mora da se zna red. Naše ne je za njih veliko ne. Ne moram mnogo da pričam sa Atinom i Nikom, dovoljno je samo da ih pogledam. Kada su baš nevaljale, brojim: tri, dva i na jedan ustajem.

* Kako provodiš vreme kada nisu upaljeni reflektori?
- Volim da provodim vreme sa njima. Igramo se, crtamo, gledamo televiziju, kuvam im.

* Ti umeš da kuvaš?
- Ja super kuvam. Spremam hranu deci bez obzira na to što imam dve dadilje. Atina i Nika najviše vole kada im mama kuva. Imam čak i modle, pa pravim kolače u obliku zvezde, srca, zeke. Njih dve vole pasulj, kiflice, gibanicu...

* Kuvaš i pasulj?
- Kraljica sam pasulja, pravim ga najbolje na svetu. Ipak, ja sam neko ko ne prodaje tu priču u javnosti. Kada bih izašla u javnost sa pričom kako sam sjajna kuvarica, niko mi ne bi verovao. Prodajem ono što je ljudima lako da povežu sa mnom, sa mojim provokativnim izgledom. Uostalom, ne moraju ljudi da znaju sve o mom privatnom životu. 

* Znači privatno si potpuno drugačija nego na sceni?
- Naravno! Znam da budem i najneprivlačnije i najaseksulanije biće na svetu kada to poželim.

* Imaš li tremu kada Duško treba da gostuje u estradnim emisijama, jer se ne snalazi pred kamerama kao ti?
- Na malim ekranima ja sam oštra, ali privatno sam veoma povučena. Nigde ne izlazim, nigde se ne krećem. Dosadni sam kućni tip koji ne voli da se šminka, da se oblači. Sve sam suprotno od onoga što mislite o meni. Niti sam gruba, niti sam oštrog jezika. Duško je privatno dominantniji od mene. I baš zato što ga dobro znam nemam tremu kada nastupa u nekoj emisiji, on je pravi fudbaler. 

* Šta to znači "pravi fudbaler"? 
- Postoje predrasude o fudbalerima. To kažu i za pevačice: da su glupe, neobrazovane, nemušte. Istina je da ima mnogo takvih, ali ima i drugačijih. Duško je jako pričljiv i elokventan, ali u javnosti je takav kakav je. On se bori na svoj način, nije vičan kada treba da se priča o škakljivim temama. Međutim, kada treba da govori o sportu, on nema nikakvu blokadu. Kada ga pitaš o estradi ne zna šta bi rekao, jer ga to ne zanima mnogo.

* Da li ga nervira kada otkrivaš detalje iz vaše spavaće sobe?
- Ponekad. Kada sam pisala kolumne, to je za njega bio veliki stres. Svađali smo se dosta tada. 

POSTOJI HEMIJA IZMEĐU MARIJE I MENE, ONA VOLI PLAVUŠE 

* Mnogi komentarišu da se oseća jaka hemija između tebe i Marije Šerifović...
- Postoji hemija između mene i Marije, ali postoji i između mene i Lukasa.

* Kažu da se između vas dve oseća ona seksualna...
- Nikada nisam razmišljala o tome, ali ja sam liberalnih shvatanja, podržavam LGBT populaciju. Ipak, moram da ti kažem da Marija nikada ni na koji način nije pokazala zainteresovanost za mene, kada sedimo privatno, kada se družimo...
* Ipak, umeš najviše da je iznerviraš, najviše da je nasmeješ...
- To nije do Marije, nego do mene. Znam kako da priđem, znam kako da izvučem od Marije ono što želim. Marija ne trza na mene, barem bih ja znala da je drugačije. Mislim da nisam Marijin tip, mada... ona voli plavuše.
* Kako nisi?
- Marija ne voli alapače. Marija voli baš sve suprotno od onoga što sam ja.
* Da li bi bila sa Marijom?
- Ne znam da li bih bila sa ženom. Ja sam prevara, delujem kao da bih eksperimentisala sa svim i svačim, a privatno sam klasična, pomalo umorna, pomalo nezainteresovana za te stvari...
* Da li si ikada razmišljala o seksu utroje?
- Muškarci imaju fantaziju sa dve žene, meni nikada to nije bilo zanimljivo. Moraću da pitam Duška da li bi mu bilo interesantno da gleda mene sa dve žene. Na primer, Mariju i mene.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji