ESTRADA ŠOKIRANA: Jedan od najpoznatijih pevača u policiji zbog pljačke Sašine vile

Na estradi je zavladala panika nakon što su lopovi upali u vilu Saše Popovića i odnijeli sef sa 10 satova vrijednih više od 100.000 eura, kao i povjerljiva dokumenta.

Policija sumnja da je u krađu umiješan neko iz najbližeg okruženja direktora “Granda”, pa će na saslušanje biti pozvani pojedini pjevači, a iskaz će dati svi članovi Popovićeve porodice.

 

Na ovaj korak inspektori su se odlučili poslije otkrića da su pljačkaši tačno znali kada Popović, njegova supruga Suzana Jovanović i njihova djeca nisu kod kuće, kao i to kako da uđu u dvorište, a da zaobiđu obezbjeđenje, kamere i alarm. Policajci intenzivno tragaju za počiniocima, a u toku sljedeće nedjelje iskaz će dati Popović, ali i članovi njegove porodice. Oni će reći gdje su bili u vrijeme kada su lopovi upali i da li sumnjaju na nekoga. Takođe, po nalogu tužilaštva, policija će uzeti izjave i od nekoliko pjevača “Granda” koji su bili bliski s Popovićem i koji su mu često dolazili u kuću. Estradnjaci su u nevjerici primili ovu vijest.

Pogledajte još: Najupečatljivija scena iz domaće kinematografije. Scena koja će vas ostaviti bez daha.
– Prije svega moram da kažem da mi je mnogo žao što se to desilo. Suzana i Saša su moji veliki prijatelji i rado ću da im pomognem ako mogu. Svi pjevači treba da se uključe u slučaj. Odazvaću se pozivu policije – rekla je Mira Škorić.

Rada Manojlović smatra da počinioci treba da budu adekvatno kažnjeni.

 

– Šokirala sam se kada sam čula da su lopovi upali u Sašinu kuću. Smatram da zakon pod hitno mora da se promijeni, i da vlasnik imovine mora da se zaštiti. Neka se ugledaju malo na Ameriku i Saudijsku Arabiju kada je riječ o lopovima i provalnicima. Vjerujem da naša policija intenzivno radi na slučaju. Naravno, ako policija smatra da mi pjevači nekako možemo da pomognemo, ja sam tu, reći ću sve što znam – poručuje Rada.

Marinko Rokvić smatra da je lopov neko ko je Popoviću blizak!

 

– Kao prvo, svakom od nas to može da se desi. Po mom mišljenju, to je uradio neko ko mu je ulazio u kuću. Ne znam koliko mogu da pomognem u ovom slučaju, ali uvijek ću se rado odazvati pozivu. Veoma mi je žao što se to dogodilo. Sale je kolekcionar satova, kao i ja, i siguran sam da baš te vrijednosti lopovima bile cilj – kaže on.

Pogledajte još: Pogledajte ovu pretuznu fotografiju. Zivotinje osjecaju kao i ljudi
I Dragan Stojković Bosanac, koji je godinama u žiriju Sašinog takmičenja “Zvezde Granda” je u šoku.

– Mnogo mi je žao što se to dogodilo. Ja stanujem daleko od Saše, a policija neka radi svoj posao – kaže Bosanac.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji