VELIKA TUGA U ŽIVOTU SLAĐE IZ ALLEGRO BANDA: Taman je s novim dečkom pronašla sreću, ali se desio veliki šok!

Pevačica „Alegro benda“ je mislila da će joj 2015. biti najlepša u životu – zatrudnela je.

Samo nakon dva meseca, izgubila je bebu. O tome priča prvi put. pevačica „Allegro benda“.

“Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica“ – počinje svoju priču Slađana Vujičić.

O spontanom pobačaju dugo nije želela da govori. Onda je rišila da ispriča kako se osjećala, da bi i druge žene, koje se nađu u istoj situaciji znale da nisu same.

– Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: sada ću da se objesim i doviđenja – kaže Slađana.

Ipak, takvo stanje je privremeno. Iako ga psiholozi opisuju kao jedno od najtežih, žena mora da nastavi dalje.

– Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Riješila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rješenje – objašnjava pjevačica.

Nije želela da je sažaljevaju, niti sebi da dozvoli da padne u depresiju. Te momente ne poznaje. 

– Od toga što ćete da se zatvorite u sobu, ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas, nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stojički iznesete – kaže pjevačica.

Iako joj je još u glavi momenat kada su joj ljekari saopštili da je izgubila bebu, Slađana na život gleda vedrijim očima.

– Pogledam se, dobro razmislim i kažem: samo da smo živi i zdravi. Što se kaže, Bog je to tako namjestio da se to desi. Ko zna iz kog razloga. Priroda odbacuje vjerovatno nešto što nije bilo dobro – kaže.

Ovaj gubitak je nije spriječio da misli o lijepim stvarima i planira budućnost. A njen partner joj je najveća podrška.

– Partner i ja idemo dalje. Nadam se da ćemo sve uskoro zaboraviti. Planiramo vjenčanje, malu ceremoniju. Veliko slavlje ostavljamo za druge dane, a do tada nadam se, doći će i beba – osmjehuje se Slađana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji