RADA MANOJLOVIĆ TRUDNA: Haris ponosno otkrio drugarima, Rada zabrinuta

Rada Manojlović sumnja da je trudna, piše Kurir. Paparaco je popularnu folkerku zatekao u pola noći ispred zgrade u kojoj živi, i to kako se drži za stomak i zabrinutim tonom s nekim razgovara telefonom.

Iako ju je menadžer čekao u kolima da je odveze na nastup, folk zvezda nije prekidala razgovor. Pretpostavlja se da je pričala s dečkom Harisom Berkovićem, jer mu je ponavljala da ga voli. Međutim, bilo je jasno da je uplašena i sve vreme je mazila stomak, baš kao prava trudnica! Kad je završila razgovor, ušla je u automobil i otišla na nastup u jedan prestonički klub, gde je zabavljala publiku do ranih jutarnjih sati.

Tim povodom, njene drugarice otkrile su da se pevačica žalila da joj ciklus kasni već deset dana i da sumnja da je u drugom stanju.

- Rada oseća promene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit... Pomislila je da se razbolela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet. Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se oseća isto. Nekoliko puta nam je rekla: „Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad?“ Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sledeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na detetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna - kaže jedna folkerkina prijateljica.

Manojlovićka nije odgovarala na pozive novinara, a ranije je pričala da želi troje dece s Harisom.

- Mogu da zamislim da s Harisom budem ceo život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gde, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negde u Bosni. Nas dvoje sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je želja - pričala je Rada svojevremeno, a zatim je priznala da bi ipak želela još veću porodicu.

- Rodila bih mu petoro dece! - rekla je veselo Rada


NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji