BIĆU SREĆNA MAJKA TREĆEG DETETA: Jelena Karleuša otkrila sve o trudnoći

Pevačica Jelena Karleuša kaže da uživa u zajedničkom životu sa svojim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem i njihovim ćerkicama Nikom i Atinom. 

Međutim, kako je ovu godinu obeležilo nekoliko razvoda, postavilo se i pitanje da li se Jelena možda ipak plaši kraha braka:

- Duško i ja smo toliko različiti da su nam odavno svi predviđali kraj. Ali, kad postoji prava ljubav, kada se ljudi za brak bore, kad čuvaju svoju porodicu, nema straha od kraha. Naravno da se i mi posvađamo, ali mi jedno bez drugog ne možemo.

Iako imaju dve divne devojčice, Jelena ne krije da priželjkuju da ponovo bude trudna i da dobiju još jednu prinovu:

- Duško bi jako voleo sina. Ako mi zdravlje to bude dozvolilo, naravno da ću biti srećna majka i trećeg deteta - kaže Jelena za Kurir Stars.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji