SNIMAK KOJI SVE OTKRIVA: Na njemu Kapisoda GURA OD SEBE Kseniju! Ovo niko do sada nije primetio (VIDEO)

Jedna od najvećih tragedija srpske javne scene dogodila se 16. marta 2010. godine kada je Filip Kapisoda prvo usmrtio pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim i sebe.

Razne priče su posle toga kružile o pravoj pozadini njegovih motiva, ali do danas se to nije utvrdilo.

Ono što ostaje nakon svih ovih godina je podsećanje na užasnu sudbinu dvoje mladih ljudi, a među uspomenama koje su nam ostale od njih jeste i zajednički snimak.

Ono što se pažljivim gledanjem može primetiti jeste da nakon što Filip pokloni cveće Kseniji njih dvoje se zagrle, a sekund kasnije on je gura od sebe i odlazi (oko 35. sekunde).

Vrlo interesantan detalj koji je do sada prošao nezapaženo. Moguće da je to neka vrsta nagoveštaja onoga što se desilo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji