Aleksandra je dobila baš ono o čemu sve žene maštaju: Maestralan potez Filipa Živojinovića (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već mesecima uživaju u stabilnoj vezi, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo svedoći i ova fotografija.

Kako mnoge žene priželjkuju čvrstu vezu, bez turbulencija, uz to priželjkuju i muškarca koji ume da podrži.

Filip se nalazi u težoj situaciji jer je Aleksandra pevačica čiji svaki korak prate mediji, ali je ovom vickastom fotografijom dokazao da i te kako može da se izbori sa tim.

Zajednička fotografija je zabeležila trenutak kada je podigao Aleksandru ne bi li dala koš.

- Danas sam potpisao novog klijenta, pregovaramo sa ozbiljnim timovima - napisao je Filip u komentaru uz fotografiju koju je objavio nas svom Instagram profilu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji