TELOHRANITELJKA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA OTKRIVA: Arkanu sam čuvala nestašnu ćerku, sada mu sina spremam za borbe!

Od kada je upoznala komandanta Srpske dobrovoljačke garde i “Tigrova” Željka Ražnatovića Arkana, predsednica kik-boks Saveza Beograda, Stanka Pejović prisno je vezana za njegovu porodicu, a od malih nogu trenira njegovog sina Veljka, koji će 1. i 2. juna nastupiti na takmičenju u “low kik-u” za juniore, kadete i seniore, koje će se održati u hali Sportskog društva “Radnički”.

Inače, Stanka je za Ražnatoviće počela da radi 1993. godine na Arkanov poziv koji je tražio obezbeđenje za svoju nestašnu ćerku Mašu:

- Odavno poznajem Željka Ražnatovića Arkana, od 1993. godine, još dok je bio u braku sa Natalijom. Upoznali smo se tako što je njemu bila potrebna žena koja bi čuvala njegovu ćerku Mašu.

Inače, Maša je neprestano bežala muškim telohraniteljima i Arkan je želeo ženu koja bi je čuvala. Onda mu je neko preporučio mene, ja sam bila jedina devojka kik-bokser u to vreme i on me je angažovao - kaže Pejovićeva, koja dodaje da je od tada neprestano bila uz Ražnatovićeve:

- Poznajem Veljka Ražnatovića, takoreći, od njegovog rođenja. Ja sam ga čuvala, ali i trenirala. To što se bavi kik-boksom nije novost, on trenira oduvek i veoma je dobro i vredno dete. A jak je da ne možete to ni da zamislite, kao stena. Pripremamo se uveliko za predstojeće takmičenje. Međutim, tu će sigurno postojati problem, jer će svi misliti da su njegovi mečevi namešteni s obzirom na to da je opšte poznato ko je on i čiji je sin.

Zato bih ja volela da karijeru nastavi u inostranstvu. On je zaista veliki potencijal - priča Stanka i dodaje:

Kada sam počela da radim za njih, počeli smo i da se družimo i od tada smo zaista bliski. Nikada nisam imala ni jednu jedinu neprijatnost sa tom porodicom, a Veljka i Anastasiju čuvala sam od rođenja. Prestala sam da radim za Ražnatoviće 1996. godine, ali ne zbog njih već zbog svojih obaveza. U isto vreme sam studirala, radila, udala se, pa su došla deca. Imam troje dece i nisam mogla zbog svojih obaveza da radim sa Ražnatovićima - priča direktorka kik-boks hale “Radnički” koja vodi klub “Krstaš” na Crvenom Krstu, gde Veljko trenira i dodaje da je odvek želela da ima sina kao što je Arkanov naslednik. Veljko je neverovato dobro dete, ima mnogo ljudi koji se slikaju sa njim da bi postali poznati. Sigurna sam da on neće zloupotrebiti borilačku veštinu i sukobiti se sa nekim, jer on voli sport, a ne nasilje. I zaista se trudi. U ovome ima punu Cecinu podršku i kada je on poželeo da trenira više i ozbiljnije rekla mi je: „Stanka, vodi ga!”- kroz smeh priča višestruka šampionka u kik-boksu Stanka Pejović.


I dok se Veljko aktivno bavi kik-boksom i ažurno trenira, njegova mlađa sestra Anastasija neće biti deo ovog sporta, a kako otkriva njegov trener Stanka Pejović, za to nije bila njihova majka Svetlana Ceca Ražnatović.

- Ceca, uprkos ćerkinim željama, nije bila za to da Anastasija trenira kik-boks. Htela je da Anastasija bude pravo žensko, da ostane nežna i ženstvena. Ali, svakako, kada biste upoznali Anastasiju shvatili biste da je Ceca imala pravo, ona je zaista prava devojčica, nežna i suptilna - ispričala nam je Pejovićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji