OVO JE 30 GODINA MLAĐI DEČKO DIVNE KARLEUŠE: “Rastura me u krevetu, vlažna je kao krpu da cediš“!

Divna Karleuša nikad nije htjela javno da prizna da je u vezi sa 30 godina mlađim Omarom Brkanom iz Sarajeva, ali dokazi do kojih je STAR došao govore drugačije!

Omar je u prepisci sa jednom djevojkom doslovce opisao se*s sa Divnom i otkrio kako je voditeljka u krevetu prava „raketa”.

“Rastura u krevetu bolje od cura! Samo sednem preko puta nje i kažem joj: sjedi, zapali cigaru, malo raširi noge… Ništa ne moram da radim, samo je gledam… A kad joj priđem da je testiram, toliko je mokra kao krpu da cijediš”, objasnio je Omar.

VIC DANA:

Majka udala ćerku, ali, nakon nedelju dana, vrati se ćerka kući.

Pita je majka što joj je, a kći će:

• Radi se o onim stvarima …

• Reci sve mami, žene smo obe.

• Ma, on nikako neće, samo čita knjigu.

• Hajde ti natrag, doći ću ja da izvidim situaciju.

Tako majka došla, a zet će joj:

• Oprostite, idem u sobu da čitam knjigu.

Ćerka će:

• Eto vidiš, mama, o tome sam ti pričala.

Na to će majka:

• Daj ti meni svoju spavaćicu.

Ode majka u sobu i zet joj gurne prst u picu.

Vrati se ona kod ćerke u sobu pa kaže:

• Eno, gurnuo mi je prst. Znači da hoće …

• Ma, jok, to on samo da ne liže prst kad lista stranice.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji