CECINA ĆERKA POKRENULA SVOJ BIZNIS: Evo čime se bavi Anastasija! (FOTO)

Nedavno je sa radom počela agencija čiji je idejni tvorac Cecina ćerka

Ćerka pevačice Cece Ražnatović, Anastasija, već je osnovala privatnu firmu koja će predstavljati najveća imena sa srpske estrade.

 

Naime, nedavno je sa radom počela agencija čiji je idejni tvorac Cecina ćerka

Kako se navodi na sajtu njihove agencije, oni zastupaju interese poznatih pevača kao što su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Nikolić, Sandra Afrika, Nikolija Jovanović, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara i Saša Matić. Na impozantnom spisku izvođača nalazi se više od 50 pevača.

 

Na sajtu se može pročitati i koje su prednosti njihove firme:

 "Pored toga što su cene nastupa iste ili niže nego kada bi ste se dogovarali direktno sa izvođačem ili menadžerom, mi na svaki treći zakazani nastup dajemo 10 odsto popusta", navodi se, između ostalog, na internet stranici firme Cecine ćerke.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji