HVALILA SE BULIĆU KAKO JE DEO MAFIJE: Ceca Ražnatović pre 20 godina gostovala u Crnim biserima i rekla nešto što će mnoge danas ostaviti u šoku (VIDEO)

I pored svega što želi da sakrije svoje učešće u raznim kriminalnim aktivnostima za koje je optužuju, jedan snimak dokazuje kako se nekada Ceca hvalila svojim kriminogenim miljeom.

Naime, čuvena emisija Vanje Bulića pod nazivom "Crni biseri", predstavljala je život ulice kroz ispovesti kriminalaca i sumnjivih ljudi.

U jednoj od emisija je svoje učešće imala i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je te godine imala kratku ošišanu kosu.

Kako je Ceca izgledala u emisiji Crni biseri, pogledajte u narednim videu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji