POSLE PINKA ODE I GRAND : Saša Popović prodao Grand, a evo čime će se baviti njegova nova firma

Saša Popović je navodno multimilioner. Odlučio je da proda svoj udeo u kompaniji Grand International i povuče se sa čela firme.

SBB je krenuo silovito. Dao je ponudu koja se nije mogla odbiti, tako da je Saša Popović bez razmišljanja pristao na nju. Lepa Brena je takođe prodala svoj udeo u kompaniji.

SBB neće ništa menjati u formatu emisija i takmičenja, samo će pojačati termine i marketinški prostor. Osavremeniće i ceo studio, odnosno scenografiju. Dodaće neki novi sjaj celokupnom Grandu.

Saša Popović se nije odlučio na penziju. Prvo, odlazi na malo duži odmor, gde će praviti strategiju nastupa njegove nove firme koja će se baviti plasiranjem top pevača domaće estrade.

Nova kompanija će se brinuti o karijeri samo nekolicine istaknutih pevača, a u poslu sa jakim imenima nema toliko stresa i nervoze.

Saša Popović se odlučio na nove korake u životu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji