ŽEJLKO MITROVIĆ SE ŠIRI: Kreće Pink specijalni zabavni program, direktor i urednik televizije Ognjen Amidžič, neće biti rijalitija

Kako je prodao jedan manji deo svoje ogromne grupacije, Željko Mitrović je odlučio da taj novac i uloži. Naime, sprema se specijalan zabavni humoristički program koji će uređivati Ognjen Amidžić. 

Veoma je dobro poznato prijateljstvo koje grade već više od deceniju. Vlasnik Pinka ima neizmerno poverenje u Amidžu, pa je pre nekoliko nedelja ga i postavio da vodi intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Sada je odlučio da mu da odrešene ruke u uređivačkoj politici nove televizije. I bez rijalitija.

Ognjen Amidžić je presrećan zbog novog izazova, a već dugo se priča kako mu je dosadio redovan posao. Dakle, on neće voditi sledeću sezonu Zadruge, dok će zadržati svoj originalni TV format.

Nova televizija će biti zabavnog karaktera, sa dosta emisija iz svoje produkcije. Na njemu će se prikazivati i najnovije domaće serije koje su u pripremi kroz koprodukciju sa TV Pink. 

Željko Mitrović je rešio da još jednom pomeri temelje domaćet televizijskog tržišta. Da li će uspeti u tome, ostaje pitanje, ali veliku pomoć će sigurno imati od Ognjena Amidžića.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji