UKINUTA I CENZURISANA OD STRANE JUTJUBA: Ovo je nova verzija spota Mace Diskrecije! (VIDEO)

Nakon zabrane ekranizacije pesme "Diskretno" starleta je izbacila novi video.

Spot prvenac Mace Diskrecije juče je zabranjen i uklonjen sa Jutjuba, zbog neovlašćenog snimanja u okviru hotela na Crnogorskom primorju.

 Bosanska starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija objavila je novi spot.

 

Da je svaka reklama, dobra reklama, pa makar učestvovali i u Parovima i sličnim rijalitijima, dokaz je i Maca Diskrecija, koja je uspela da stigne do svog prvog spota i statusa pevačice.

Starleta je sada predstavila novu verziju videa za pesmu “Diskretno”, odakle su, pretpostavljamo, izbačeni sporni kadrovi.

Spot Mace Diskrecije pogledalo više od pola miliona ljudi za jedan dan!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji