DA SE ČOVEK PREKRSTI: Ovako je Miljana Kulić nekad izgledala (FOTO)

Miljana Kulić u žižu interesovanja dospela je učešćem u rijalitiju Parovi na TV Happy. Međutim, malo je poznato da je ona bila prava internet senzacija i pre toga.

Za nju su pre Parova bile vezane priče da se zabavljala, navodno, sa poznatim pevačima. Kako je kasnije i sama rekla, ona je neke od njih i proganjala.

Ako se vratimo barem sedam ili osam godina unazad, Fejsbukom su se kao vatra širile njene fotografije. Bila je, kako rekosmo, zvezda interneta.  Evo fotografija, pa sami procenite i zašto:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji