IZAŠLA VIDNO PIJANA NA BINU: Pred punom diskotekom DARA BUBAMARA žestoko i sočno opsovala SEKU ALEKSIĆ i komentarisala njihove koncerte u ARENI (VIDEO)

I pored toga što su probale da zakopaju ratne sekire, Dara Bubamara očigledno ne može da oprosti Seki Aleksić njihovu svađu.

Vidno pijana, izašla je na binu diskoteke gde ja nastupala. Već svi znamo da što pijan kaže, to trezan misli..

Ovaj put se Dara obratila svim prisutnim na skroz vulgaran način. 

Seki Aleksić je uputila oštru kritiku na njen koncert u Soko Štark Areni,  a konkretno joj se obratila u vezi posete koju je ostvarila: 

- Zuhra je popu**la! Zuhra je popu**la - ponavljala je Dara, misleći na to da je uspela da održi koncert u "Štark" areni.

Pogledajte kako je to izgledalo 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji