SKANDALOZNO: Stric Lune Đogani napao voditelja… (VIDEO)

Mladi pjevač Petar Knežević pristao je da u jednoj emisiji progovori o prijateljstvu sa Bakijem B3 i tome da je on izigrao njegovo povjerenje i ispao nefer, jer se udvarao njegovoj djevojci.

``Primijetio sam već neko vrijeme da Baki često zove moju djevojku, piše joj poruke, a ona je na sve to odmahivala rukom, govorila da nisam normalan, umišljam``, kaže Petar Knežević, koji je pristao da u emisiji iznese sve što zna i konačno završi sa lažnim prijateljstvom sa Bakijem B3.

Na snimanju su se, sada već bivši prijatelji vrijeđali, umalo da se potuku, a vrhunac je nastao kad je produkcija emisije uvela djevojku mladog pjevača Petra Kneževića, koja je sve potvrdila.

Voditelj emisije ``Luda kuća``, Dejan Stanković, vješto je iskoristio pojavljivanje djevojke da provocira Bakija, poslije čega je ovaj nasrnuo na voditelja i izgurao ga u hodnik.

``Navikao sam da u emisiji mnogi u meni nalaze krivca za svoje probleme, ali niko do sada nije toliko nasrnuo na mene``, kaže Dejan Stanković.``Baki me je uhvatio za vrat, uplašio sam se da će me udaviti. Da nije reagovalo obezbjeđenje, ne znam šta bi bilo``.

Kako ga nije sramota svega što radi i što su mu djevojke godišta, gotovo kao njegova kćerka. Najgore je u cijeloj priči prošao Petar Knežević, koji je ostao i bez druga i bez djevojke, a šta se još dešavalo na snimanju emisiji “Luda kuća”, vidjeće gledaoci Hepi televizije u četvrtak, u 22.30.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji