Bila je NAJLEPŠA učesnica Velikog brata, a onda se udala za brata NAJBOGATIJE Srpkinje! (FOTO)

Kada se 2007. godine pojavila u "Velikom bratu", gledaoci su je odmah proglasili najlepšom ukućankom i velikim favoritom za pobedu. Nije pobedila u ovom rijalitiju, ali je Ranku Jakovljević, tada Radanović, u to vreme pratila zanimljiva priča.

Studentkinja kriminalistike je u kuću "Velikog brata" ušla i kao devojka Peđe Jakovljevića, brata Jelene bin Drai.

Dok je bila u rijalitiju, bivša misica i žena arapskog milijardera Saida bin Draija, podržavala ju je rečma:

- Mislim da će Ranka u Dubaiju postati broj jedan za kratko vreme. Kada se ona i moj brat presele u Emirate, radićemo zajedno i sigurna sam da će me za dve godine potpuno zameniti na ovom tržištu - rekla je 2007. za "Press" Jelena.

Ispričala je tada da je Ranka već bila u njenom domu u Dubaiju, kao i da ju je tom prilikom upoznala sa vodećim dizajnerom u Emiratima, Ramijem al Alijem, kojeg je Ranka izgledom oduševila.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji