Markantan poput svetskih zvezda: Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića, a sada je prvi put progovorio o odnosu sa ocem i braćom (FOTO,VIDEO)

Dario Rokvić vanbračni je sin folk pevača, koga do sada nismo imali priliku da viđamo, a dugo se spekulisalo u kakvom je odnosu sa ocem i braćom Nikolom i Markom.

Najstariji sin Marinka Rokvića retko se pojavljuje u javnosti, zbog čega je njegovo prisustvo na venčanju Marka Rokvića privuklo veliku pažnju.

Dario živi u Americi, oženjen je i ima dva sina.

On je prošle godine sam posetio Beograd, jer je njegova supruga Nadya tada bila u drugom stanju, i tom prilikom je najavio da će sledećeg puta svi porodično doći u Srbiju.

Za to su proteklog vikenda imali najlepši povod, kada je Marko orgnizovao crkveno venčanje sa svojom suprugom Sarom.

Svi Rokvići tada su bili na okupu, provodili se i uživali u dobroj atmosferi, i još jednom dokazali da su u sjajnim odnosima.

Dario je za emisiju Premijera prvi put detaljnije govorio o porodici:

"Sara i Marko su predivni ljudi i želim im da se uvek vole, da budu srećni i sve ostalo će doći samo od sebe. Uvek se čujemo preko Skajpa, interneta. Sve je super. Sve je fino", rekao je Markov i Nikolin polubrat.

Pored Sare Oster Rokvić i Bojane Barović i Dariova supruga pobrala je sve simpatije za svoj izgled.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji