LJUBA ALIČIĆ IMAO MAJSTORSKI TIKET: Podigao u MOZZARTU neverovatan dobitak, ISKIDO U KLADIONICI i posle častio pola Šapca

Sreča ide uz cigane. Može se reći da je to narodna mudrost, ali Ljuba Aličić je imao više nego srećan tiket. 

Tiket je odigrao u svojoj omiljenoj kladionici u šabačkoj ciganskoj Mali koja se prostire u blizini centra grada. Možs e reći da je ovo jedna od najgorih poslovnica Mozzart kladionice u Srbiji, ali nekako priraste srcu. 

Naravno, Ljuba voli da se kocka, a pogotovo volid a se bahati kada dođe iz inostranstva sa novčanikom punih para.

Ovaj put, stavio je 10.000 dinara na jedan tiket sa pet parova. 

Između ostalog igrao je na Srbiju 5+, Belgija 2+PP, Island 4+, Portugal 2+PP, Engleska iz 1 u 1. 

Na ovaj tiket LJUBA ALIČIĆ JE OSVOJIO 200.000 EURA koji su mu isplaćeni u roku od sat vremena.

Neverovatno, zar ne? Nastupa po inostranstvu na svadbama i zaradi preko 10.000 eura samo za jedno veče, a sada je dobio i 200.000 eura i to sa kakvim tiketom.

Naravno, Ljuba Aličić ne bi bio Ljuba da nije počeo odmah sa bahatim čaščavanjem. 

Odmah je ispred Mozzart kladionice započeta "žurka" sa trubačima, a ljuba je imao anplagd seriju svojih pesama. Cela Mala je čapćavana, dok se odmah počeo okretati i vo na ražnju. 

Naravno, Ljuba je napravio neverovatnu žurku koju će svi pamtiti. Kako i ne bi, alo bre, LJUBA ALIČIĆ JE POGODIO TIKET U MOZZARTU ZA 200.000 EURA!

Moramo istaći da je vrlo brzo pristigla i komunalna policija, koja je došla da proveri šta se to dešava. Kad su čuli da je Ljuba osvojio 200.000 eura, odmah su se priključiči slavlju. 

Bravo, Ljubo. Šta drugo reći. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji