KARLEUŠA OPLELA PO KOLEGINICI: Kineska čipka, fuš cipela i najlon čarape, to je dno dna

Pevačica Jelena Karleuša ne štedi reči kada je kritika u pitanju, pa je tako bilo i sada. Nakon što je isprovocirana izgledom nekih svojih koleginica, oštro je prokomentrisala njihov izgled.

Karleuša nije precizirala o kojoj koleginici je reč, ali je veoma detaljno opisala njen izgled i šta je to što je iznerviralo. Nije štedela reči ni ovog puta.

- Budem li na još jednoj pevačici videla kinesku čipku, šljokice, fuš cipele sa platformom i najlon čarape U ISTO VREME. - kritikovala je Jelena uz propratne komentate kako je to neukusno i dno.

EVO I BONUS VICA O JELENI KARLEUŠI

Jelena Karleuša prebila svog muža, izgrebala mu lice, isekla mu usne, unakazila ga skroz! I sad nju izveli pred istražnog sudiju i on je pita:

• Pa dobro, gospođo Karleuša, zašto ste napali svog muža? JK odgovara:

• Druže sudija, evo da objasnim. Moj Duško ustane u pola noći, sedne u auto i negde krene, ja brzo u svoj auto pa za njim. On se parkira na jedan parking, ja pomislim:

"Ako me vara sa ženom, oprostiću mu, nisam neka lepotica. A ako me vara sa muškarcem nekim, oprostiću mu opet, to je sad moderno..

." Al' druže sudija, kad sam otvorila vrata i čula kako sluša Cecin novi CD.... PUKLA SAM SKROZ!!!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji