Kakav šamar za JK: Anastasija na najfensi žurki u gradu ukrala drečavu bundu od JK! (FOTO)

Revija brenda "Inverno Caldo" okupila je sinoć nezapamćen broj ličnosti iz sveta šoubiza.

Veliku pažnju privukao je dolazak Seke Aleksić i njenog supruga Veljka, a ništa manju famu izazvala je i Aleksandra Prijović, inače Anastasijina dobra drugarica.

Prija je, kao i uvek žarila i palila, ali Anastasija joj je ukrala šou i ostavila svojom pojavom sve prisutne bez teksta.

I ranije smo imali prilike da je vidimo u modelima ovog brenda, međutim sada je Tasa načisto izdominirala!

Feminity, style, attitude. #invernocaldo®

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Anastasija se ovog puta pojavila u bundi boje breskve, koja joj je savršeno pristajala, a gole noge i sandale dodatno su istakle svu njenu otmenost i perfektnu liniju.

Bojimo se samo da se će Tasa, kako je krenula, uskoro nadmašiti i svoju legendarnu majku, pa će čak i njoj, ako je to nekako moguće, uspeti da ukrade popularnost.

Međutim, fanovi nisu mogli da ne primete da je JK, koja takođe važi za modnu ikonu, prošle godine "peckala" malo Tasu kad je izabrana za zaštitno lice jednog prestižnog brenda.

Tasa je i ove godine na istoj "poziciji", kao i JK, pa ne bi bilo iznenađenje da se Diva malo smori što Cecina ćerka i ove godine nosi bundu koja mogla da bude njena, da je ona izabrana za  zaštitno lice.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji