NAŠLI GA U STANU SA OMČOM OKO VRATA: Pinkova zvezda pokušala da se obesi! (FOTO)

Pavle Dejanić bio je jedan je od najboljih i najomiljenijih učesnika prve sezone “Pinkovih zvezda“. Pored toga što ima sjajne vokalne sposobnosti, njega je krasila i njegova dugačka kosa, po kojoj je bio prepoznatljiv.

 

Pored toga što ima sjajne vokalne sposobnosti, njega je krasila i njegova dugačka kosa, po kojoj je bio prepoznatljiv.

Nemaju samo poznate ličnosti sa svetske scene kreativne ideje za maske za Noć veštica.

Pored vampirica, vampira, veštica i raznih drugih likova iz filmova strave i užasa, ipak možemo da primetimo da je Pavle Dejanić možda imao i najoriginalniju masku ovog puta.

Ove godine bez sminke, samo kreativnost! :D Vidimo se u Stefan Braunu! :*

A post shared by Pavle Dejanic (@pavle_dejanic) on

Pavle je stari devizni štediša, sa sve omčom oko vrata.

Sve je to šala naravno, ali ono što je tužno jeste što je, za razliku od prethodnih pomenutih likova koji su izmišljeni, ova maska podseća na neka prošla vremena kada su pojedini građani bivše zemlje na ovakav način presuđivali sebi nakon što su ostajali bez štednje u bankama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji