VIŠE GODINA ĆUTALA O OVOME: Prija konačno otkrila zbog čega je ostavila Perućicu! (FOTO)

Kako je pevačica rekla, danas je u korektnim odnosima sa bivšim.

- Ljuba i ja nismo u kontaktu. Ne čujemo se, ali se zato uvek javimo jedno drugom kad se sretnemo negde. Neminovno je da se on i ja često srećemo jer se bavimo istim poslom i krećemo se u istim krugovima. Ja i dalje stojim iza toga da je Ljuba mnogo dobar momak i znam da i on ima isto mišljenje o meni. Mi smo se rastali jer jednostavno nismo bili jedno za drugo, ali to nije razlog da ne budemo u dobrim odnosima - rekla je Aleksandra.

U medijima se spekulisalo da je Prijovićeva zaratila sa Katarinom Grujić zbog paparaco fotografija na kojima Aleksandra razmenjuje nežnosti sa dečkom, a koje se navodno njenoj koleginici nisu dopale.

- Ja sa Katarinom Grujić nikada, ali nikada nisam imala ni najmanji problem. Ne znam zbog čega po svaku cenu žele da nas posvađaju. Nas dve smo se čule i jedna drugoj poželele uspeh i da nam pesme budu hitovi - kaže Aleksandra.

Nedavno je Aleksandrina koleginica Radmila Manojlović pretrpela neprijatnosti na svojim nastupima kad ju je jedan muškarac udario po zadnjici, a zatim i kad joj je devojka izjavila ljubav, a Prija je prokomentarisala da li se njoj nekada desilo nešto tome slično.

- Do sada nisam bila u situaciji u kakvoj se našla Rada, ali kad bi mi se to desilo ko zna kako bih odreagovala. Mislim da bi moja reakcija bila poprilično burna i nagla i ne želim ni da mislim šta bi se tu desilo - rekla je Aleksandra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji