ČESTITAMO IZ SVEG SRCA: I Rada Manojlović konačno objavila PREDIVNE VESTI!

Srpska pevačica Rada Manojlović je posle 10 godina ispunila svoju veliku želju i kupila stan u Beogradu.

Bivša "Zvezda Granda" je svih ovih godina naporno radila, kako bi sebi mogla da reši stambeno pitanje i ponosna je što je u tome konačno i uspela.

- Rada je presrećna i ovo je čekala jako dugo. Stan je baš onakav kakav joj odgovara, tako da nije mnogo razmišljala. Svi su uzbuđeni zbog njenog preseljenja - rekla nam je pevačicina bliska prijateljica.

Ona će živeti na Voždovcu i ovih dana završava dokumentaciju oko stana od 80 kvadrata koji je izabrala.

Osim stana u srpskoj prestonici, Rada ima i veliku kuću u svom rodnom selu Četereže, u kojoj živi njen otac Rade.

Rada ga je nedavno upravo pomenula, i to u kontekstu "ometanja" njenog skrivanja privatnog života.

- Često sam krila svoje veze, mnogo sam se trudila, ali mi nije uspelo. Krijem ja to, ali danas ne može ništa da se sakrije od novinara. To je posebno teško danas kada je sve dostupno na internetu, sve se sazna veoma brzo - kaže Rada i dodaje da njen otac Rade uglavnom prvi u medijima razotkrije sve njene tajne.

- Moj otac je domaćin čovek. Često se desi da se novinarske ekipe zapute ka našoj kući u Četerežu gde ih moj otac onako domaćinski ugosti, ponudi im čak i rakiju i rado razgovara sa njima. Sve što sam ja ikada pokušavala da sakrijem, on sve ispriča. Narod voli da čita te zavrzlame - rekla je pevačica u emisiji.

Inače, Rada je nedavno otkrila da je ljubavnu romansu sa kolegom Harisom Berkovićem krila od očiju javnosti čak godinu dana!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji