RUŽICA VELJKOVIĆ OTIŠLA U ŠIPOVO DA POSETI ZMAJA: Oni fićfirići koji su sada u kući nama i našoj ekipi nisu ni do mu.a, a ti Ružice si najveća... (VIDEO)

Legenda "Parova" i kralj stočara Republike Srpske, Ilija  Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova u luksuznoj zemunskoj vili bio je samo na početku aktuelne šeste sezone popularnog rijalitija.

On se potom povukao natrag u svoje Šipovo i nastavio da se bavi svojim poslovima. Da gledaocima, ali i učesnicima rijalitija itekako nedostaje dokazuje i činjenica da ga bivši cimeri često posećuju u njegovom rodnom mestu.

Ovoga puta, kod Zmaja je došla pobednica četvrte sezone, Ružica Veljković, a njihov susret bio je izuzetno emotivan i radostan. Oboje su se oduševili što vide jedno drugo i stali da se grle i ljube. "Kao da lebdim!", rekao je Zmaj kad su ga pitali kako se oseća zbog Ružičine posete.

Nakon prvih razmenjenih reči i zagrljaja, oni su seli da se ispričaju, a Zmaj je istakao da je njemu Ružica uvek bila izuzetno draga, a čak i ako su se nekad svađali, to je bilo zbog rijalitija. U jednom trenutku, Ružica je pitala Zmaja kada će da se ženi, a on je odgovorio u svom stilu, šaljivo:

- Ženim se do nedelje, ili posle nedelje, to je sto posto!

I premda Ilija nije rekao tačan datum svoje ženidbe, on je jasno stavio do znanja da ima nameru da stane na ludi kamen!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji