SKANDAL: Severina poručila: Razvešću se od Igora

Severina Kojić zapretila je svekru Draganu Kojiću Kebi da će ostaviti njegovog sina Igora. 

Kako "Kurir" piše, pevačici je pukao film jer ne želi da je više zovu Kebina snajka ukoliko njih dvoje do kraja ove godine ne snime duet!

Folker je pristao i dogovorili su se da uskoro krenu u realizaciju njene ideje. Međutim, Keba je imao svoje uslove, tačnije samo jedan. On je obećao snajki duet ali samo ukoliko pesma bude čist narodnjak!

- Severina obožava pesme svog svekra, kao i njegov glas. Kojići imaju običaj da se uveče okupe u dnevnoj sobi i svi zapevaju pored kamina. Igor i Keba najčešće sviraju gitaru, dok Seve i Olja pevaju. Upravo zbog toga ona već duže vreme želi duet sa Kebom, i za to mu prigovara svaki put kada se vide, dok se on pravda da nema vremena jer često putuje, najviše po Bugarskoj i Makedoniji - kaže izvor.

Ipak, Seve je nedavno smislila čitavu strategiju kako da obrlati svekra. 

- Slušaj, bre, ti! Ili snimamo duet, ili se razvodim od Igora! Treća solucija ne postoji! Ti donosiš odluku, ja više neću da čekam - rekla je Seve. 

Izgleda da je njena šala upalila i da je postigla ono što je silno želela. 

- Važi, snajka. Biće do kraja godine, ali samo ako je neki dobar narodnjak - odgovorio joj je Keba a ona se složila. 

Dvojac je već počeo da traži melodiju i tekst za pesmu a ne sumnjamo da će biti pravi hit!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji