PODRŽIMO: Zorica Brunclik saznala jako tužnu vest... "Jedina šansa joj je operacija u Atini" (FOTO)

Naša proslavljena pevačica Zorica Brunclik, ima veliki broj obožavalaca, a vole i je i mnoge njene kolege. Brunclikova je majka, supruga, profesionalac u svom poslu, a jedan noviji post na njenom Instagram profilu pokazuje i njenu humanu stranu.

Nažalost, u pitanju je jedna nemila vest.

Zorica je objavila sliku gde govori o bolesti, i svim snagama se trudi da sakupi novac koji je neophodan za operaciju.

- Dragi moji, saznala sam jako tužnu vest da je moja bivša fitnes instruktorka i samohrana majka jedne male devojčice, Ljubica Pajković, tesko obolela od kancera koji je metastazirao na jetru i kičmu. Jedina šansa joj je operacija u Atini, i ovim putem apelujem na sve vas koji ste u mogućnosti da pomognete koliko mozete. Hvala Vam u moje i njeno ime.

Zorica je jedna humana duša koja je podelila ovaj apel ne bi li se vest proširila. Što pre akcija krene, brže će se sakupiti novac za lečenje, a veruje se i da je sama Zorica donirala Ljubici.

I mi se nadamo da smo vas privukli ovim tekstom i ganuli vašu humanu stranu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji