Goca Tržan iskreno: Nekad mi je prosto žao Ivane Negativ

Pre 15 godina su iz mega popularne grupe Tap 011 izašle Goca Tržan i Ivana Peters. Grupa je doživela veliki uspeh, ali su pevačice odlučile da krenu različitim putevima. Goca je danas jedna od naših najuspešnijih pop pevačica, dok Ivana predvodi rok bend Negativ.

Članica žirija Pinovih zvezdica se za portal SrbijaDanas.com osvrnula na godine iza njih, kao i na zdravstvene probleme koji su zadesili Ivanu pre par meseci.- Ivana i ja smo ostali u odličnim odnosima tokom svih ovih godina koliko nismo u bendu. Ona će uvek imati posebno mesto u mom srcu, čujem se sa njom stalno i bila sam joj tu u teškim trenucima koje je preživljavala nedavno. Pokušavali su da nas zavade, ali im to nije uspelo, niti će - navodi Goca Tržan o koleginici.

Iako je znala da ima afiniteta ka rok muzici, iznenađena je što nikada nije želela da koketira sa drugim muzičkim žanrovima u karijeri. Kako Goca navodi, to bi Ivani donelo mnogo više fanova, ali i mnogo više posla.

- Muzika kojom se ona bavi ima mnogo manje poštovalaca od onoga koliko ona kao pevačica zaslužuje. To je moje mišljenje. Daleko od toga da je to loša muzika, ja sam počela kao rokenrol pevačica, u grupi Distorzija još kao klinka. Pevala sam po svim mogućim rok i alternativnim festivalima po Srbiji koji su postojali, znam šta je to - kaže Goca, te dodaje da joj ponekad bude žao zbog toga kako su stvari ispale kod Ivane:

- Ona je toliko superiorna pevačica, da mi je nekad bude prosto žao. Bude mi žao što nema više ljudi koji je prate, što su stvari takve kakve jesu, ali šta je tu je - zaključuje pop zvezda.

Prisetite se jednog hita legendarne grupe Tap 011.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji