OBARA SPS S NOGU: Preseksi starleta i članisa stranke, zaludela ceo svet i grli dva jaka političara! (FOTO)

Srpska i balkanska fitnes šampionka i clanica SPS-a, sve je prijatno iznenadila kada je na svom Instagramu postavila fotografiju kako pozira pored jednog visokog funkcionera SPS-a.

Srpska i balkanska fitnes šampionka i clanica SPS-a Maja Pavlovic (23) nastavlja da oduševljava svojim izgledom i sportskim rezultatima, a najnovije iznenadenje servirala je na Instagramu, kada je postavila fotografiju kako pozira sa funkcionerom socijalista Brankom Ružicem.

Maja je na svom Instagramu postavila fotografiju na kojoj ona u sivoj kratkoj haljinici pozira pored Branka Ružica.

- To je fotografija kada sam primala clansku kartu socijalista i veoma sam ponosna na nju - rekla nam je Maja Pavlovic koja je i uspešna studentkinja medicine na fakultetu u Kragujevcu, a njena politicka karijera iz dana u dan je sve veca.

Podsetimo ova nova uzdanica Socijalisticke partije Srbije u intervjuu za Telegraf.rs rekla je da bi volela da bude jednog dana premijer Srbije i da joj je uzor Margaret Tacer.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji