Prvi pobednik "Velikog brata" Ivan Ljuba danas: Humani ljubitelj bioskopa!

Ako ste se pitali gde je danas Ivan Ljuba, onaj fini momak što je pobedio u prvoj sezoni rijaliti šoua "Veliki brat" u Srbiji, imamo odgovor za vas: svira klavir, uživa u druženju sa decom i svoj status prepoznatljivog lica koristi u humane svrhe.

Tokom Porodiènog vikenda 2. i 3. februara, u bioskopu „Cineplexx“, u Delta Cityju, kao i drugim gradovima u Srbiji gde postoji ovaj bioskopski lanac, prikupljala se pomoæ deci beogradskog Prihvatilišta, kragujevaèkog centra „Knjeginja Ljubica“ i niškog centra „Mara“.

Podršku ovoj akciji u beogradskom bioskopu pružili su mladi glumac Bojan Periæ i pijanista Ivan Ljuba, koji su bili domaæini humanitarne projekcije filma „Kralj pingvina 3D“.

Tako su svi koji su se pitali gde je prvi pobednik „Velikog brata„, a mnogima i omiljeni uèesnik ovog rijaliti šoua, u „Cineplexxu“ konaèno ponovo videli Ivana i proverili koliko se promenio od 2006. godine kada je osvojio 100.000 evra. Sudeæi po srdaènom druženju sa decom u bioskopu, on je i dalje onaj isti povuèeni, kulturni momak koji zna šta želi.

Šest godina nakon pobede u „Velikom bratu“, Ivan uživa u svom stanu nedaleko od CZ-a, koji je kupio od nagrade. Svira klavir što mu je profesija i kao pijaniste, ali i profesora u muzièkoj školi. Paralelno sa Muzièkom akademijom, koju je s uspehom završio, studirao je i Medicinski fakultet, koji je zbog životnih okolnosti (smrti majke), morao da napusti. U slobodno vreme bavi se paraglajdingom, a èesto ga možete sresti i kako vozi bicikl po Beogradu. Osim u klasiènoj muzici, uživa i u džezu, a, oèigledno, i u filmovima i druženju sa decom. O devojkama je slabo prièao i u rijalitiju, a i danas…

Nekada je pred „okom“ Velikog brata govorio „Ako ne možeš protiv njih, pridruži im se“, a danas je, èini se, to što je tada morao da uèini iskoristio na pravi, human naèin.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji