CECA O UVREDI U HRVATSKOJ UKRŠTENICI: Ne mogu da komentarišem ljude koji namerno žele da me povrede!

Svetlana Ceca Ražnatović vodi veliku borbu sa tim što su njena deca sve češće su u centru medijske pažnje, posebno njen sin Veljko.

"Pošto on sada malo koketira sa tim estradnim vodama, ja mu kažem "Dečko, i ovako nemaš nikakvu privatnost. Ako uplivaš u to more, zaboravi na privatni život", rekla je pevačica a onda otkrila da se radi na Veljkovoj pesmi i da bi trebalo da je objavi.

 

Međutim, on nije hteo da otkrije tu tajnu.

 

"Sigurno hoću u jednom trenutku ali kad ne znam, kad bude došlo pravo vreme za to."

Pevačica mnogo voli da eksperimentiše sa modom, ali je u jednom trenutku napravila grešku koju, kako kaže, neće ponoviti jer tu nije pronašla sebe.

 

"Definitivno gde se nisam pronašla to je da budem plavuša. I kada sam imala plavu kosu, meni je koren bio taman. Ja sam to morala jer ja tipski nisam za plavušu. Eto, to je bio jedan izlet ali odmah posle prvog Ušća sam se, naravno, vratila u crnke."

Nekada je slika u ukršenim rečima bila merilo uspeha i popularnosti, ali kada se Ceca našla u jednoj hrvatskoj fanovi su napravili pravu uzbunu na društvenim mrežama.

 

"Stvarno me ne dotiče, vrlo je maliciozno i tendenciozno. Nije prvi put, nikada nisam komentarisala ljude koji namerno žele da me povrede. U svakom slučaju, meni je mnogo bitnije ko to kaže nego šta kaže", prokomentarisala je pevačica pred kamerama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji