NE VRAĆAM SE NA TV EKRANE: Voditeljka Jelena Baćić otkrila istinu o SVOJOJ BOLESTI

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić , koja će u maju objaviti roman "Nigde nema te", otkriva da se borila sa bolešću dok je pisala novu knjigu. Bivša voditeljka kaže da joj je zbog toga ovaj roman posebno drag, kao i da je uz pomoć jake volje prevazišla zdravstvene probleme.

- Ovu knjigu sam stvarala u teškim životnim okolnostima po mene, i utoliko mi je ona posebna. Pisala sam je u dahu, nošena neverovatnom inspiracijom. Nastajala je u različitim dobima dana, ali najčešće u večernjim satima, jer je tada u mojoj kući najmirnije. Nemam posebne rituale, osim što, kada poželim, popijem čašu vina dok radim.

Pominjete teške životne okolnosti. Možete li objasniti o čemu je reč?

- U pitanju su zdravstveni problemi o kojima ne bih govorila jer je to ipak moja najdublja intima. Najvažnije je da sam se najzad izborila sa svime svojom voljom i upornošću.

O čemu se radi u novoj knjizi?

- Roman "Nigde nema te" je knjiga protkana najdubljim emocijama i moralnim dilemama o dobru i zlu, ljubavi i mržnji, životu i smrti, poverenju i zahvalnosti u teškim životnim okolnostima. Radnja je smeštena u vreme pre, tokom i posle Prvog svetskog rata.

Da li vam se dešavalo da se rasplačete nad sudbinom vaših junaka?

- Uvek. Samo tako umem da pišem.

Hoćemo li vas možda opet gledati na TV-u?

- Najverovatnije nećete. Nemam želju da se vratim televizijskom novinarstvu. Najsrećnija sam dok pišem.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji