MODNE KATASTROFE: Luna Đogani i Sandra Afrika, može li gore od ovoga?

Vrlo često ljudi sa estrade čine neverovarne greške u svom stilu oblačenja, a do ide do te mere daleko, da izgledaju ponekad i kao prave babaroge. Pogledajte samo ova dva modna promašaja koja je modna policija spremila za vas.

Luna Đogani- smz “blogerka” u ovom modnom izdanju kao da je spremna za kasting nastavka filma “Keri” iliti rimejka poznatog horora iz sedamdesetih. Kombinacija patika i bunde je bas “fešn” da je bolje da je obula plastične kese više bi se slagalo uz ovu “plastičnu” bundu. Torbica je verovatno marke “Živan sa ši” i u koloritu sa kačketom koji je garant marke “step baj step” izgleda baš u fullu ali, malo sutra. Znate šta, iz ugla običnog posmatrača šta nam serviraju kao modne kombinacije, ovo je toliko očajno da bi se postidela i Kortni Lov žena pokojnog Kurt Kobejna koja je poznata po tome da voli da oblači pvc i javno je priznala da kada je mamurna umesto bunde navuče plastični dzak za smeće.

Sandra Afrika- Jesu ti ovo roleri na nogama? Ovako se Samanta Fox oblačila krajem osamdesetih. To je ona, ako se sećate što joj je jedan političar obećao spomenik u Čačku. Ne ovoj , nego Samanti koja je upamćena kao velika kolekcionarka pocepanih farmerki… Pridržavanje kose je trend svih naših devojaka, verovatno da bi izgledale izazovnije a samo izgledaju kao da su ušinule vrat. Kada ćete videti neku svetsku zvezdu da se ovaku pući? No, ok, Sandra prelepa si ali obavezno kupuj Vogue i samo gledaj slike i tako se oblači. Nemoj angažovati ni domaćeg stilistu, jer oni koju god da su obukli toj je propala karijera.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji