POSLE SVEGA, DOBRO JE I KAKO DANAS IZGLEDA: Saša Popović je pre 14 godina izgledao ovako! Danas ima mišiće i kolko toliko normalnu frizuru (FOTO)

Većina misli da se Saša Popović s godinama ne menja, ali ipak nije tako.

Direktor Grand produkcije je već 20 godina u braku sa Suzanom Jovanović, a pre 14 godina izgledao je drugačije nego sada.

Njega sada viđamo kao voditelja mnogih emisija, pa možete primetiti da osim što je izgubio par kilograma viška, on se i oblaèi drugačije.
 
Pogledajte kako je Saša izgledao 2003. godine:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji