Pre 10 godina je pravio haos u Velikom Bratu, oženio voditeljku, razveo se, nestao, a ovako danas izgleda lepi Sava! (VIDEO)

Sava Radović trenutno živi na relaciji Nemačka - Srbija i drži firmu za promocije

Ljubitelji "Velikog Brata" sigurno se sećaju prve sezone koja se emitovala kod krajem 2006. godine. Zvezda domaće verzije ovog rijalitija bio je Sava Radović. On je, da podsetimo, ušao naknadno u kuću "Velikog Brata", a tamo je vazio za pravog šaljivdžiju.

Podsetimo se kako je Sava Radović uèestvovao u domaćem "Velikom Bratu":

Sava je bilo ljubimac žena, a bio je oženjen sa voditeljkom Irinom Vukotić, koja je svojevremeno vodila "Veliki Brat". Od ove lepotice se i razveo.

Radović je nastao iz javnosti. Kao i mnogi, aktivan je na društvenoj mreži Fejsbuk, a na svom profilu je napisao da živi u nemaèkom gradu Manhajmu.

- Trenutno živim na relaciji Nemaèka—Srbija. Najviše vremena provodim u Manhajmu i Beogradu. Držim firmu za promocije - rekao je pre nekoliko meseci Sava za Pulsonline.

Pogledajte kako danas izgleda Sava Radović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji